Connect with us

FotografieDieren

De Witte en de Wolf

My Pack

De Witte en de Wolf

Het was eventjes stil wat betreft het fotograferen van vogels, natuur en ander beestenspul. Althans dat laatste is niet helemaal waar want er verscheen wel degelijk beestenspul voor mijn camera.

Pup in huis

Sinds een paar maanden hebben we er een Tsjechoslowaakse Wolfhond bij als vriendje voor onze Zwitserse witte herder. Het mag duidelijk zijn dat een pup in huis de nodige liefde en aandacht vraagt en dat kost heel veel tijd.


Uren de natuur in op zoek naar vogels en diertjes was er dan ook even niet bij de afgelopen maanden. Nu is het wel zo dat de twee viervoeters heel erg fotogeniek zijn dus ik ga toch wat foto’s met je delen.

 

Tsjechoslowaaksewolfhond is geen hybride

 

De Tsjechoslowaaksewolfhond is ontstaan uit biologisch experiment in het toenmalige CSSR in 1955. Een Duitse herder werd gekruist met een Karpatenwolf. Na dit experiment is in 1965 een project opgesteld voor dit nieuwe ras. Het doel was om de goede eigenschappen van de wolf en die van de hond te combineren. In 1982 werd het ras in de toenmalige CSSR als nationaal ras erkend.

 

Mocht je de honden helemaal leuk vinden en niks willen missen dan kun je ze volgen op Instagram.

 

 

 

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Ria B

    mei 31, 2017 at 8:48 pm

    Ik vond je witte al mooi…maar je pup is ook prachtig !!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in My Pack

Populair

To Top